CURSUSSEN

Ademwerk

Start: 28 September om 20.30 uur

Duur: 8 weken

Kosten: 250€

Maximaal 8 personen

Minimaal 4 personen

De emotionele staat is gekoppeld aan hoe je ademt.

Hoe adem jij? Kalm, diep en rustig of juist oppervlakkig en gehaast?

Wil je weten wat een transformatie inhoudt?
Dan is deze training voor jou!

MELD JE AAN VOOR DEZE CURSUS

Een soepel lichaam

Start: ntb

Duur: 8 weken

Door te veel zitten ontstaan er lichamelijke klachten!

Hoeveel uur zit jij op een dag?

Pijn in de nek, rug en stijfjes?

Wil je klachtenvrij door het leven? Dan is deze training voor jou!

MELD JE AAN VOOR DEZE CURSUS

WORKSHOPS

Animal Flow

Start: op afspraak

Duur: 90 minuten

Unleash your inner beast.

Leer de basis van Animal Flow.

Op een speelse manier werken aan meer kracht, uithoudingsvermogen, mobiliteit en coördinatie.

Flow jij met ons mee?

BOEK HIER JE WORKSHOP

Handstand workshop

Start: op afspraak

Max. 8 personen

Duur: 120 minuten

Altijd al op je handen willen staan?

Hoe voelt het om ondersteboven te staan?

Leer de basisprincipes van de handstand.

BOEK HIER JE WORKSHOP

Klankschalen workshop

Start: op afspraak

Max. 8 personen

Duur: 90 minuten

Heb je moeite met ontspannen?

Hoe zou het zijn om volledig relaxed te zijn?

Geef je over en laat de vibraties van de klankschalen hun werk doen.

BOEK HIER JE WORKSHOP

WORKSHOP ANIMAL FLOW

Mijn 1ste workshop Animal Flow was eind 2019 en was meteen fan.

Dit gaat een stapje verder dan yoga voor mij. Je combineert krachtflexibiliteit en mobiliteit met elkaar.  Zowel alleen als in een groep te doen en op iedere plek. Ik ben enthousiast gemaakt door zijn leukeheldere manier van lesgeven.  Check zijn IG voor inspiratie!

Niels

Key Accountmanager

PERSONAL (GROUP) TRAINING

Zeer ervaren trainer(s), met persoonlijke begeleiding. Personal (group) training kunnen we allebei aanraden , er wordt gekeken naar je conditie en wat je aankan (geen last van blessures). De lessen zijn kleinschalig, met goede trainers en begeleiding en prachtig uitzicht!

Azra

Sales Manager

PERSONAL GROUP TRAINING

Onlangs Fit Flow gevolgd bij the Flowzone. De les begint rustig maar langzaam maar zeker wordt je conditie serieus op de proef gesteld. Erg goede les en aan te bevelen voor mensen die fan zijn van HIIT (high intensity training).

Jeroen

Senior Manager Audit

PERSONAL TRAINING

Mooie studio in hartje Rotterdam. Goede persoonlijke begeleiding door de small group training. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele begeleiding en persoonlijke aandacht!

Lisan

Eventcoördinator

PERSONAL GROUP TRAINING

Ik vind de lessen die je geeft inspirerend en afwisselend. Na een paar weken ging ik me al beter voelen en ben ik gemotiveerd om ook zelf te trainen. De sfeer is goed en ik vind dat je met veel overtuiging de oefenstof brengt. Je weet ook goed de consequenties voor het lichaam te duiden!

Gert-Jan

Directeur

PERSONAL (GROUP) TRAINING

Michell is een heel fijne trainer die meebeweegt (flowt) met de behoeften van zijn cliënten. Hij is een allround trainer met stimulerend enthousiasme.

Rhea

Communicatieadviseur

PERSONAL GROUP TRAINING

Michell is een coach die het beste uit je haalt. Hij zorgt voor gevarieerde lessen waaronder ook animal-flow en boksen. Ik train al ruim een jaar bij hem en ben fitter geworden en zeker sterker. Dus ik kan hem ten zeerste aanbevelen!

Marijke

Gepensioneerd Verpleegster

PERSONAL GROUP TRAINING

Michell ken ik o.a. van Animal Flow en daar heeft hij mij altijd op een enthousiaste manier kunnen motiveren. De vaardigheid van Michell is ongekend en werkt aanstekelijk.

Femke

Lerares

PERSONAL GROUP TRAINING

Een hele positieve sfeeruitdagende trainingen en verschillende mogelijkheden! Michell is een professionele trainer met een goed gevoel voor humor. Ik kijk altijd uit naar mijn wekelijkse flow moment!

Irene

Assistent Manager

PERSONAL TRAINING EN COACHING

Ik heb het plezier in sporten weer teruggevonden en ben in totaal 15 kg afgevallen. Tevens ben ik qua voeding bewuster gaan leven en meer achter het fornuis te vinden naar tevredenheid van mijn vrouw.

Bram

Logistiek manager

PERSONAL TRAINING

Met een drukke baan is het mijn inziens essentieel om vitaal en fit te zijn. Helaas lukte het me niet zelf om hier tijd en motivatie voor te maken. Michell is erg flexibel, geeft aandacht en daagt mij behoorlijk uit.

Paul

Operations Manager

PERSONAL TRAINING

Hoe blijf je in een drukke periode lekker in je vel en energiek? Met dat doel zijn wij aan de slag gegaan. Naast de waardevolle tips om vooral niet mijzelf voorbij te lopen, zorgvuldig met voeding om te gaan, ben ik ook sterker geworden.

Tanya

Gemeenteraadslid

PERSONAL (GROUP) TRAINING

Michell is enthousiast en professioneel. Hij daagt me uit, hij heeft oog voor detail en hij legt duidelijk uit. Animal Flow is speels, soepel, krachtig, mentaal en fysiek uitdagend en het lijkt op yoga, capoeira, breakdance en acrobatiek in één.

Oscar

Leraar voortgezet onderwijs

PERSONAL (GROUP) TRAINING EN COACHING

Personal training en leefstijlcoaching is één van de beste beslissingen van dit jaar geweest. Elke training is anders, gezellig en nooit saai. Michell kan goed inschatten hoe ik er het beste uit kan halen. Hij is ook erg betrokken en ik ben sporten weer leuk gaan vinden. Ik ben tevens 20kg afgevallen.

Marieke

Grant manager

PERSONAL TRAINING EN COACHING

In de wintermaanden was mijn motivatie ver te zoeken, maar door Michell kreeg ik die snel weer terug. Tijdens mijn twee trainingen per week zorgde hij ervoor dat mijn lichaamshouding goed was en dat ik elke keer weer alles uit mijzelf haalde. Na ons traject heb mijn motivatiegewenste gewicht en zelfvertrouwen terug gekregen.

Florence

Horeca Medewerker

PERSONAL TRAINING

Michell heeft kennis van zaken. Een gezonde levensstijl is niet alleen bewegen maar een combinatie van alles zoals voedingsportontspanning en voldoende slaap. Bedankt voor de spark die nodig was om te beginnen. Nu heb ik gekregen wat ik wil en voel mij lekker hierbij. Thanks!

 

Vivian

Hoofd gezin

PERSONAL (GROUP) TRAINING

De aanleiding om met Michell te gaan trainen was dat ik vaak last had van blessures van het roeien. Sinds ik met Michell train heb ik hier geen last meer van en kan ik dus ook met veel plezier blijven roeien. Bovendien motiveert Michell mij ook om de oefeningen te blijven doen en vind ik sporten weer leuk

Louise

BEDRIJFSWORKSHOP EN PERSONAL TRAINING

Michell heeft een geweldige nascholing voor onze huisartsen met verschillende leeftijden en van allerlei sport niveaus verzorgd. Onze filosofie sluit aan bij die van hen; een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Als PT weet hij mij toch altijd nieuwe inzichten en oefeningen te geven ter uitbreiding mobiliteitsrange.

 

Matthijs

Huisarts

PERSONAL GROUP TRAINING

Michell heeft een brede achtergrond in coaching en well-being, wat het mogelijk maakt mensen op een holistische manier écht verder te helpen. Als animal flow instructeur is hij enthousiast, altijd op zoek naar verbetering, en behulpzaam. Aanrader!

Menno

COACHING

Michell, jij maakte het traject luchtig en duidelijk. Om het duidelijk te maken ging je de diepte in wanneer nodig. Door jou ben ik tot het inzicht gekomen dat ik niet altijd even gedisciplineerd leef en dat ik daarom niet alle doelen die ik mezelf stel haal. Je liet me dit op een zeer charmante wijze inzien. Dank je wel daarvoor.

Annet