WAT VINDEN ONZE KLANTEN VAN ONS?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de FlowZone, maar twijfel je nog een beetje? Deze mensen gingen je voor. Lees wat zij er van vonden!

Mijn 1ste workshop Animal Flow was eind 2019 en was meteen fan.

Dit gaat een stapje verder dan yoga voor mij. Je combineert kracht, flexibiliteit en mobiliteit met elkaar.  Zowel alleen als in een groep te doen en op iedere plek. Ik ben enthousiast gemaakt door zijn leuke, heldere manier van lesgeven.  Check zijn IG voor inspiratie!

 

Niels

Key Accountmanager

Ik vind de lessen die je geeft inspirerend en afwisselend. Na een paar weken ging ik me al beter voelen en ben ik gemotiveerd om ook zelf te trainen. De sfeer is goed en ik vind dat je met veel overtuiging de oefenstof brengt. Je weet ook goed de consequenties voor het lichaam te duiden!

Gert-Jan

Directeur

Een hele positieve sfeer, uitdagende trainingen en verschillende mogelijkheden! Michell is een professionele trainer met een goed gevoel voor humor. Ik kijk altijd uit naar mijn wekelijkse flow moment!

Irene

Assistent Manager

Wij hebben meerdere keren positief samengewerkt met The FlowZone.
Zij hebben een vitaliteitstraject verzorgd in een achterstandswijk van Schiedam met allerlei positieve effecten tot gevolg. De professionele benadering en prettige, gedreven manier van omgang hebben een blijvend effect op deelnemers gehad.

Rudy

Sport en Beweeg coördinator Gemeente Schiedam

De aanleiding om met Michell te gaan trainen was dat ik vaak last had van blessures van het roeien. Sinds ik met Michell train heb ik hier geen last meer van en kan ik dus ook met veel plezier blijven roeien. Bovendien motiveert Michell mij ook om de oefeningen te blijven doen en vind ik sporten weer leuk.

Louise

Zeer ervaren trainer(s), met persoonlijke begeleiding. Personal (group) training kunnen we allebei aanraden , er wordt gekeken naar je conditie en wat je aankan (geen last van blessures). De lessen zijn kleinschalig, met goede trainers en begeleiding en prachtig uitzicht!

Azra

Sales Manager

Michell is een heel fijne trainer die meebeweegt (flowt) met de behoeften van zijn cliënten. Hij is een allround trainer met stimulerend enthousiasme.

Rhea

Communicatieadviseur

Ik heb het plezier in sporten weer teruggevonden en ben in totaal 15 kg afgevallen. Tevens ben ik qua voeding bewuster gaan leven en meer achter het fornuis te vinden naar tevredenheid van mijn vrouw.

Bram

Logistiek manager

Personal training en leefstijlcoaching is één van de beste beslissingen van dit jaar geweest. Elke training is anders, gezellig en nooit saai. Michell kan goed inschatten hoe ik er het beste uit kan halen. Hij is ook erg betrokken en ik ben sporten weer leuk gaan vinden. Ik ben tevens 20kg afgevallen.

Marieke

Grant manager

Michell heeft een geweldige nascholing voor onze huisartsen met verschillende leeftijden en van allerlei sport niveaus verzorgd. Onze filosofie sluit aan bij die van hen; een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Als PT weet hij mij toch altijd nieuwe inzichten en oefeningen te geven ter uitbreiding mobiliteitsrange.

 

Matthijs

Huisarts

Onlangs Fit Flow gevolgd bij the Flowzone. De les begint rustig maar langzaam maar zeker wordt je conditie serieus op de proef gesteld. Erg goede les en aan te bevelen voor mensen die fan zijn van HIIT (high intensity training).

Jeroen

Senior Manager Audit

Michell is een coach die het beste uit je haalt. Hij zorgt voor gevarieerde lessen waaronder ook animal-flow en boksen. Ik train al ruim een jaar bij hem en ben fitter geworden en zeker sterker. Dus ik kan hem ten zeerste aanbevelen!

Marijke

Gepensioneerd Verpleegster

Met een drukke baan is het mijn inziens essentieel om vitaal en fit te zijn. Helaas lukte het me niet zelf om hier tijd en motivatie voor te maken. Michell is erg flexibel, geeft aandacht en daagt mij behoorlijk uit.

Paul

Operations Manager

In de wintermaanden was mijn motivatie ver te zoeken, maar door Michell kreeg ik die snel weer terug. Tijdens mijn twee trainingen per week zorgde hij ervoor dat mijn lichaamshouding goed was en dat ik elke keer weer alles uit mijzelf haalde. Na ons traject heb mijn motivatie, gewenste gewicht en zelfvertrouwen terug gekregen.

Florence

Horeca Medewerker

Animal Flow voelt als buiten spelen! Het leek op yoga, capoeira, breakdance en acrobatiek in één. Ik was meteen verkocht. Animal Flow is speels, soepel, krachtig, mentaal en fysiek uitdagend. Michell is enthousiast en professioneel. Hij daagt me uit, hij heeft oog voor detail en hij legt duidelijk uit.

Oscar

Leraar voortgezet onderwijs

Mooie studio in hartje Rotterdam. Goede persoonlijke begeleiding door de small group training. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele begeleiding en persoonlijke aandacht!

Lisan

Eventcoördinator

Michell ken ik o.a. van Animal Flow en daar heeft hij mij altijd op een enthousiaste manier kunnen motiveren. De vaardigheid van Michell is ongekend en werkt aanstekelijk.

Femke

Lerares

Hoe blijf je in een drukke periode lekker in je vel en energiek? Met dat doel zijn wij aan de slag gegaan. Naast de waardevolle tips om vooral niet mijzelf voorbij te lopen, zorgvuldig met voeding om te gaan, ben ik ook sterker geworden.

Tanya

Gemeenteraadslid

Michell heeft kennis van zaken. Een gezonde levensstijl is niet alleen bewegen maar een combinatie van alles zoals voeding, sport, ontspanning en voldoende slaap. Bedankt voor de spark die nodig was om te beginnen. Nu heb ik gekregen wat ik wil en voel mij lekker hierbij. Thanks!

 

Vivian

Hoofd gezin

Michell, jij maakte het traject luchtig en duidelijk. Om het duidelijk te maken ging je de diepte in wanneer nodig. Door jou ben ik tot het inzicht gekomen dat ik niet altijd even gedisciplineerd leef en dat ik daarom niet alle doelen die ik mezelf stel haal. Je liet me dit op een zeer charmante wijze inzien. Dank je wel daarvoor.

Annet