PERSONAL TRAINING

Wat is personal training?

Personal training is samen met een professionele trainer werken aan een gezonder leven door middel van persoonlijke begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat je een goede klik voelt bij hem of haar. Wanneer dat zo is, dan is er plezier en vanuit die energie kunnen er mooie resultaten behaald worden. Bij personal training ligt onze aandacht bij jou en is elke sessie op jou afgestemd.

Waarom personal training?

Personal training is voor mensen die een stok achter de deur kunnen gebruiken. Het is tevens een goede manier om te werken aan techniek omdat er simpelweg meer tijd voor is. Tijdens onze sessies gaat het niet alleen om de training maar ook zeker om jou als persoon. De trainer luistert, coacht en motiveert. Tijdens onze sessies span je je fysiek in en maak je een connectie met het lichaam. Je bent niet meer bezig in je koppie en door die combinatie voel je je fit en energiek.

Voor wie is personal training geschikt?
  • The Flow Zone staat open voor allerlei mensen en moedigt diversiteit aan
  • Alleen of samen trainen met een trainingspartner
  • Specifieke doelgroep die bijvoorbeeld al een andere sport beoefent (yoga, vechtsport,
    hardlopen etc.)
  • Alle niveaus zijn welkom van beginner tot gevorderd
Welke resultaten kan je verwachten?

Bij The FlowZone trainen mensen die graag lekker in hun vel zitten. Uiteraard word je ook sterker, soepeler en bouw je een betere conditie op.
Wij vinden het belangrijk dat jouw hele lichaam en geest krachtig zijn en blijven. Echter het allerbelangrijkste vinden wij, dat jij de resultaten krijgt die jij graag wilt. Daarbij ondersteunen wij jou graag.

TESTIMONIALS

Louise van der Voort

Personal Training

De aanleiding om met Michell te gaan trainen was dat ik vaak last had van blessures van het roeien. Sinds ik met Michell train heb ik hier geen last meer van en kan ik dus ook met veel plezier blijven roeien. Bovendien motiveert Michell mij ook om de oefeningen te blijven doen en vind ik sporten weer leuk.

Bram Bijl

Personal Training

Ik heb het plezier in sporten weer terug gevonden en ben in totaal 15 kg afgevallen. Tevens ben ik qua voeding gezonder gaan leven en meer achter het fornuis te vinden tot tevredenheid van mijn vrouw.

Marieke Bruinsma

Personal Training

Personal training is één van de beste beslissingen van dit jaar geweest. Elke training is anders. Gezellig en nooit saai. Michell kan goed inschatten hoe ik er het beste uit kan halen. Hij is ook erg betrokken en ik ben sporten weer leuk gaan vinden.

Paul Ceelen

Personal Training

Ik ben half jaar geleden gestart met personal training. Met een drukke baan is het mijn inziens essentieel om vitaal te zijn en fit zijn is hiervan een groot onderdeel. Gedurende ons uur daagt Michell me behoorlijk uit, met zowel kracht als conditionele oefeningen.  

Wat ik er erg aan waardeer is dat Michell veel aandacht geeft dat ik de juiste beweging maak zodat er juiste belasting van mijn spieren en lichaam is. Dit werkt erg goed met een verleden van rugklachten en oude blessures.

 

Vivian

Personal Training

Bedankt voor spark die nodig was om te beginnen. Nu heb ik gekregen wat ik wil en voel mij lekker hierbij. Thanks!