Selecteer een pagina

Vitality Worx heeft een geweldige nascholing voor onze huisartsen met verschillende leeftijden en met allerlei achtergronden verzorgd. Onze filosofie sluit aan bij die van hem; een gezonde geest huist in een gezond lichaam.

Matthijs

Huisarts, bedenker "Looprecept"

Michell Kläring – Vitality Worx

Volg mij op Social Media:

Mijn verhaal

Bewegen heeft altijd al een grote rol in mijn leven gespeeld. Opgegroeid in Rotterdam miste ik de natuur en het buiten zijn enorm. Ik heb als kind veel verschillende sporten gedaan maar bleef nooit lang genoeg geïntresseerd. Uiteindelijk kwam ik met een Japanse vechtkunst in aanraking en daar ben ik vrij lang mee bezig geweest. In 2014 zag ik een video van Mike Fitch waarin hij Animal Flow demonstreerde en wist gelijk dat ik daar meer van wilde. In 2015 heb ik toen mijn level 1 workshop Animal Flow bij Mike en Sascha Mueller gevolgd in Amsterdam. Ik ben toen wat personal training en groepslessen in Animal Flow gaan geven. In 2018 had ik besloten om 100 dagen met Animal Flow bezig te willen zijn. Dat deed ik omdat ik in december 2018 naar Dublin zou reizen om daar een level 2 workshop te volgen. Wat een toffe ervaring was het! Ik werd geïntroduceerd met een heel nieuw scala aan mogelijkheden binnen Animal Flow. Sinds die tijd ben ik enorm vooruit gegaan qua techniek. Ik ben er nog lang niet en dat maakt ook niet uit.

Ik vind het enorm leuk om meer mensen met Animal Flow te laten kennismaken. Persoonlijk heeft Animal Flow mij veel gebracht. Ik kom in contact met mensen die het ook heel leuk vinden. Het daagt mij uit op fysiek en mentaal vlak. En het geeft mij een uitlaatklep, een veilige haven en zelfvertrouwen. Animal Flow is veel meer dan alleen een mooie en elegante bewegingsvorm. Ik heb Animal Flow een plek gegeven binnen mijn leven. 

 

Mijn missie

Ik wil met Vitality Worx zo veel mogelijk mensen Animal Flow laten ervaren.

Mijn visie  

Door te spelen en te bewegen kom je in contact met je innerlijke kind. Dit houdt het lichaam en de geest gezond. Animal Flow is voor alle leeftijden. Het blijft je uitdagen om meer uit jezelf te halen. Doe dit samen met anderen en je ervaart verbondenheid. Dit is in essentie de zin van het leven.

Mijn kernwaarden

Eerlijk – Energiek – Enthousiast – Humor – Leergierig – Levenslustig – Levenswijs Oprecht 

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met mij op!