ONS TEAM

The FlowZone staat voor kwaliteit. Niet alleen in ruimte en faciliteiten, maar zeker ook van trainers en coaches. Wij geven met plezier en enthousiasme het beste van onszelf.

We are here to help you MOVE * FLOW * GROW

Michell Kläring – Eigenaar/Trainer/Coach

Mijn naam is Michell Kläring. Sinds 2015 werk ik als zelfstandige trainer en coach waarbij ik zowel individuen als groepen heb begeleid. Voor deze tijd werkte ik op kantoor maar dat paste niet echt bij mij. Om mijzelf verder te ontwikkelen heb ik van 2019 tot april 2021 bij het Ministerie van Defensie gewerkt als coach voor het programma “Duurzaam Gezond Inzetbaar”.

Mijn eerste workshop Animal Flow was in 2015. Vanaf 2018 organiseer ik zelf workshops om Animal Flow binnen Nederland meer op de kaart te zetten. In 2020 ben ik voor Animal Flow tot één van de “Regional Leaders” in Nederland benoemd .

Persoonlijke ontwikkeling is mijn drive. Bewegen is mijn medicijn. Move, Flow, Grow is mijn motto. Ik ben gecertificeerd coach op ACC niveau. Dat betekent dat ik volgens de richtlijnen van de beroepsorganisatie ICF mensen versterk door middel van coaching en hun begeleid met hun persoonlijk groeipad. Ik heb een grote interesse voor de psyche van de mens. De connectie tussen ons lichaam en de invloed die beweging heeft op onze emoties, gevoelens en mentaal welzijn vind ik fascinerend. In mijn aanpak maak ik hier gebruik van door niet alleen te richten op het praten maar ook fysieke tools in te zetten zoals ademhaling, spelen, voelen en ontdekken.

Leslie Stoel – Trainer

Als Yoga & Ademcoach heb ik mij de afgelopen jaren steeds meer verdiept in de intelligentie en de zelfhelende kracht van het lichaam. Vooral hoe we als mens in staat zijn dit te beïnvloeden door beweging en adem. 

 De Yoga die ik combineer met de ademhaling heeft een therapeutisch effect voor mensen met angst, stress en burn out klachten. Het is een combinatie van het bewust ademhalen, kracht, focus, balans, flexibiliteit en vooral weer het lichaam voelen. 

Vanuit diverse stijlen werk ik intuïtief wat zal leiden naar de verstilling in jezelf. Je maakt kennis met diverse ademtechnieken, gecombineerd met hatha, kundalini en yin yoga. Ik leer mensen om yoga toe te passen in het dagelijks leven. Men hoeft niet lenig te zijn om yoga te doen. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk. Yoga is een investering in je geestelijke en lichamelijke gezondheid. 

Meer informatie vind je HIER.