ONS TEAM

The FlowZone staat voor kwaliteit. Niet alleen in ruimte en faciliteiten, maar zeker ook van trainers en coaches. Wij geven met plezier en enthousiasme het beste van onszelf.

We are here to help you MOVE * FLOW * GROW

Michell Kläring – Eigenaar/Trainer/Coach

Mijn naam is Michell Kläring. Sinds 2015 werk ik als zelfstandige trainer en coach. Daarnaast heb ik van 2019 tot april 2021 bij het Ministerie van Defensie gewerkt als coach voor het programma “Duurzaam Gezond Inzetbaar”. Ik ben voor Animal Flow in Nederland benoemd tot één van de “Regional Leaders”. Ik ben er sinds 2014 al mee bezig en vanaf 2018 is het idee voor The FlowZone ontstaan. Mijn doel is om Animal Flow binnen Nederland op de kaart te zetten en daarom ben ik de eerste Animal Flow beweegstudio gestart. Bewegen is mijn medicijn. Move, Flow, Grow is mijn motto. Daarnaast ben ik ICF, ACC coach en dat betekent dat ik voldoe aan de eisen die deze beroepsorganisatie stelt.

 

Leslie Stoel – Trainer

Als Yoga & Ademcoach heb ik mij de afgelopen jaren steeds meer verdiept in de intelligentie en de zelfhelende kracht van het lichaam. Vooral hoe we als mens in staat zijn dit te beïnvloeden door beweging en adem. 

 De Yoga die ik combineer met de ademhaling heeft een therapeutisch effect voor mensen met angst, stress en burn out klachten. Het is een combinatie van het bewust ademhalen, kracht, focus, balans, flexibiliteit en vooral weer het lichaam voelen. 

Vanuit diverse stijlen werk ik intuïtief wat zal leiden naar de verstilling in jezelf. Je maakt kennis met diverse ademtechnieken, gecombineerd met hatha, kundalini en yin yoga. Ik leer mensen om yoga toe te passen in het dagelijks leven. Men hoeft niet lenig te zijn om yoga te doen. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk. Yoga is een investering in je geestelijke en lichamelijke gezondheid. 

Meer informatie vind je HIER.

 

Lisa van Wayenburg – Coach

Hey, ik ben Lisa, diëtist en ACT-coach gespecialiseerd in leefstijl,- en gedragsverandering.

“Een betere relatie met eten zit in een betere relatie met jezelf”

Het is mijn missie op jou te helpen naar een leven vrij van diëten en eetregels én vol
(zelf)vertrouwen, rust en in contact met jezelf. Ik bied een 1-op-1 wandelcoach programma om
jou te helpen bij het verbeteren van jouw relatie met eten. Meer informatie vind je HIER

Iwan Clement – Trainer

Van kleins af aan werd ik al geïnspireerd door Kungfu en Karate films, waardoor ik zelf op jonge leeftijd Taekwondo beoefende. Deze zelfverdediging vorm zorgde ervoor dat ik als kind mijn energie kwijt kon en mijn zelfvertrouwen groeide. Naarmate ik ouder werd groeide ook mijn passie voor de sport en schuilde er een groot talent in mij. Het was mijn passie, talent & vechtlust voor de sport die resulteerde in het behalen van titels zoals meervoudig Nederlands, Europees & Wereld kampioen.

Op mijn 21e ben ik bij het Korps Mariniers gegaan om het avontuurlijke krijgers pad te vervolgen. Ik heb voor extreme fysieke en mentale uitdagingen gestaan en heb daardoor veel over mijzelf en de buitenwereld mogen leren. Ik voelde mijzelf onoverwinnelijk doordat ik het Mariniers werk deed en tegelijkertijd ook nog steeds op hoog Niveau Taekwondo beoefende.Het leven liet mij zien dat ook ik als mens kwetsbaar ben wat resulteerde in een blessure, waardoor ik niet meer aan de Taekwondo top stond en voor een tijdje het werk als Marinier niet goed kon uitvoeren Dit gaf mij vragen als. Wie ben ik zonder het taekwondo & Mariniers masker. Door deze levensvragen ben ik daardoor meer de diepte in gegaan.

In deze tijd ontdekte ik yoga. Het begon met een aantal proeflessen en ik merkte dat dit niet alleen op fysiek vlak iets met mij deed, maar ook op mentaal vlak veranderde het een en ander. Ik werd mij meer ….. Bewust. Ik werd mij bewust van mijn lijf, gedachten & emoties. Het bracht mij tot een nieuwe uitdaging. Ik zie het als een reis om mezelf te herontdekken. Yoga is hierbij een tool om innerlijke en uiterlijke veranderingen op te merken en tegelijkertijd gelijkmoedig te blijven alsof je in het oog van de orkaan staat. Ik zie deze reis als het krijger pad waarin innerlijke obstakels aangegaan worden om tot de kern van je wezen te komen

De passie voor vechtkunst is nooit helemaal verdwenen en ik ging op zoek wat dit gevoel weer terug kon geven en ontdekte Animal Flow. Animal Flow geeft dat oergevoel omdat je contact maakt met dierlijke bewegingen. Animal Flow geeft je full body control door dynamische & krachtige movements met een hoge mate van flexibiliteit. Daarbij heeft Animal Flow voor mij een grote fun factor wat belangrijk is voor zelf expressie. Al deze ervaringen maken de instructeur wie ik nu ben en hoe mooi is dit om te kunnen delen.

Namaste!

Natalie Nateghi – Trainer/Coach

Hai, ik ben Natalie. Ik ben 45 jaar en moeder van een dochter van 12 jaar. Al jaren werk ik als coach en trainer, maar ook als leidinggevende in een zorginstelling. 10 Jaar geleden startte ik zelf met yoga, om mijzelf meer te leren ontspannen. Als snel ondervond ik de voordelen hiervan. In de coaching die ik geef merkte ik dat alleen praten niet altijd helpt, dat er ook iets fysieks nodig is om oude patronen te doorbreken. Toen ben ik begonnen met de opleiding tot yoga docente. Ik ben yoga leren gebruiken in mijn coaching, maar geef ook yogalessen voor particulieren en in de zorginstelling. Yoga heeft mij dichter bij mezelf gebracht en ik help graag anderen dit ook te bereiken.

Integrale yoga: Integrale yoga is een rustige vorm van yoga waarin je alle elementen van de traditionele yogavormen terugvindt. Mijn lessen bestaan uit lichaamshoudingen, ademoefeningen, concentratie- en ontspanningsoefeningen en meditatie. De lessen zijn zowel voor beginners als bevorderden toegankelijk. De houdingen helpen je ontspannen en leren je je eigen grenzen kennen en het ontdekken van je innerlijk. Meer informatie vind je HIER.