SMALL-GROUP TRAINING

Small-group training betekent sporten met een klein groepje mensen. We bieden divere lessen en deze zijn geschikt voor alle soorten sporters en alle niveaus. Door de persoonlijke aandacht en maatwerk krijgt iedereen het lesaanbod dat bij hem of haar past. De groepsgrootte is nooit meer dan 8 personen tegelijk in de les en vaak zelfs met minder personen.

Ons beweegaanbod biedt een veelzijdige manier van bewegen die ondersteunend kan zijn aan heel veel andere beweegvormen en sporten. Uiteraard is ons programma ook volledig op zichzelfstaand. Zit je vaak in je hoofd en zou je meer in je lichaam willen zitten? Wil je gewoon méér en soepeler bewegen? Ben je op zoek naar een leuke manier om sneller, krachtiger en soepeler te worden?

Dan is The FlowZone er voor jou.

Welke lessen we aanbieden staat onder het rooster uitgelegd.

ROOSTER

ANIMAL FLOW

Animal Flow is een grond gebaseerde bewegingsvorm (je hoeft dus nergens op te klimmen en kunt ook nooit ergens vanaf vallen) die elementen uit yoga, breakdance, capoeira en gymnastiek combineert. Alle bewegingen die je in Animal Flow leert, zijn herkenbaar en in kleine stapjes op een voor jou passend tempo aan te leren. Hierdoor is Animal Flow voor iedereen geschikt. Voor veel mensen biedt het de perfecte oplossing voor het tegengaan van dagelijks bewegingsongemak, bijvoorbeeld door het uitoefenen van een zittend beroep. Animal Flow lessen zijn er voor ieder niveau en daarom blijft Animal Flow uitdagend. Wil je meer weten over wat Animal Flow precies is? Lees één van onze blogs erover.

YOGA FLOW

Ons yoga lesaanbod bestaat uit een combinatie en integratie van diverse stijlen zoals bijvoorbeeld hatha, kundalini en yin yoga. De trainingen zijn net zo divers als dat onze trainers zijn. Het is een combinatie van het bewust ademhalen, kracht, focus, balans, flexibiliteit en vooral weer het lichaam voelen. 

FIT FLOW

Deze les is met name gericht op het vergroten van de fitheid in zijn algemeenheid. Het is een combinatie van high intensity interval training (HIIT), balans, power en behendigheidstraining vaak in circuitvorm.

MOBILITY FLOW

Deze les is gericht om de mobiliteit van het lichaam te vergroten in combinatie met ademhaling. Met andere woorden het voorkomen van stijfheid en pijntjes én is heel goed voor mannen die niets met yoga hebben. Het is een praktische les waarbij de oefeningen bijdragen aan meer bewegingsvrijheid en ontspanning.

TESTIMONIALS

Oscar Lima

Animal Flow

Animal Flow voelt als buiten spelen!  Twee jaar geleden zag ik iemand op de sportschool gekke bewegingen doen. Het leek op yoga, capoeira, breakdance en acrobatiek in één. Ik was meteen verkocht. Dat wil ik ook leren! Na een zoektocht kwam ik bij een workshop van Michell terecht. Yes, dit wil ik gaan doen. Na de workshop ben ik gestart met de Level 1 cursus bij Michell. Daarnaast kijk vrijwel dagelijks Instagram filmpjes. Animal Flow is speels, soepel, krachtig, mentaal en fysiek
uitdagend en zelfs in mijn kleine woonkamer te doen. 
Michell is enthousiast en professioneel. Hij daagt me uit, hij heeft oog voor detail en hij legt duidelijk uit.

Ik denk er nu zelf aan ook instructeur te worden. Met de begeleiding van Michell kom ik er wel. Stap voor stap!

Suzanne

Animal Flow

De animal flow lessen bevallen erg goed. Ze zijn uitdagend, hebben me in korte tijd een stuk sterker gemaakt, en de flows zijn door de complexiteit ook een leuke mentale uitdaging. De aanwijzingen van Michell zijn gedetailleerd en heel duidelijk waardoor elke les heel leerzaam is.

Menno Paauwe

Animal Flow

Animal Flow is…lekker apenkooien! De verschillende bewegingen voelen actief maar heel natuurlijk aan, en hebben mij daarmee meer gegrond dan jaren yoga. Met het leren van meer bewegingen en
transities wordt het nog leuker om er zelf mee aan de slag te gaan en je eigen flows te maken! Daarnaast is het een gezonde, niet-belastende vorm van sport.

Michel heeft een brede achtergrond in coaching en well-being, wat het mogelijk maakt mensen op een holistische manier écht verder te helpen. Als Animal Flow instructeur is hij enthousiast, altijd op
zoek naar verbetering, en behulpzaam. Aanrader!

PRIJZEN

ClassPass partner