Download hier mijn E-video!

Wanneer je je inschrijft voor mijn mailinglijst dan ontvang je een hele toffe video met een uitdagende oefening die je kan blijven doen. Door deze oefening te doen word je super krachtig en kan je de wereld aan!

N

Word super sterk in slechts 10 seconden

N

Eenvoudige oefening en voor ieder niveau uitdagend

N

Transformeer van een Baby naar een Beest

N

Beweeg en voel je energiek

De mens behoort te bewegen

Mijn naam is Michell Kläring en ik ben de eigenaar van The FlowZone. Tevens ben ik trainer, coach en Regional Leader Animal Flow Nederland. Als klein kind was één van mijn krachten, bewegen. Ik vond het toen fijn en nu nog steeds. Bewegen is een groot onderdeel van mijn leven. Het biedt mij vele voordelen en een groot voordeel wat ik graag wil benoemen is het omgaan met mentale uitdagingen.

Iedereen heeft te maken met persoonlijke uitdagingen in het leven. De één gaat er anders mee om dan de ander. Wat gebleken is dat vrijwel iedereen een andere energie ervaart na dat men heeft bewogen. Een simpel voorbeeld is het opstaan vanuit een zittende positie en even het lichaam uitrekken. Dat voelt vaak heel bevrijdend.

Bewegen hoort dus echt bij het leven en mijn advies is: beweeg niet alleen meer, zit minder en beweeg beter. Ik deel mijn kennis graag met jou zodat je meer energie en plezier kan ervaren en je het uit het hoofd gaat en weer in je lichaam.

 

Wat zeggen tevreden deelnemers over ons

Michell heeft een brede achtergrond in coaching en well-being, wat het mogelijk maakt mensen op een holistische manier écht verder te helpen. Als animal flow instructeur is hij enthousiast, altijd op zoek naar verbetering, en behulpzaam. Aanrader!

Menno

HR manager

Aanvankelijk zat ik lichamelijk en geestelijk niet goed in mijn vel. Dat ik mij na vijf maanden zo goed zou voelen had ik mij niet kunnen bedenken. Michell heeft hier een grote bijdrage aan geleverd.

Marieke

Grant Manager

Plaats hier de shortcode van je formulier