Selecteer een pagina

Het leven wat jij wilt is het einddoel. Je start met een wens. Coaching is het pad en ik ben de gids.

9

Welke doelen of dromen wil jij verwezenlijken?

Wil je andere keuzes maken maar vind je dat lastig? Wil je beter omgaan met stress of negatieve emoties? Zou je meer tijd willen maken voor jezelf of juist om voor anderen te zorgen? Gezondheid, relaties, familie, liefde, tijd, balans, geld, carrière en werk, team leiderschap en zelfontwikkeling als een leider zijn veel voorkomende thema’s.

9

Wellicht herken je dat vervelende interne stemmetje?

“Ik ben niet goed genoeg, ik hoor er niet bij of ik kan het toch niet”. Dit zijn allemaal belemmerende gedachten, die het lastig maken om echt stappen te zetten naar jouw doel.

9

Gedrag is grotendeels automatisch en zelf veranderen is lastig

Ondanks dat je het waarschijnlijk graag wilt, lukt het vaak niet om een doel te behalen. Wilskracht gebruiken kost namelijk energie. Een coach kan samen met jou verkennen wat er nodig is om de eerste stappen te maken om vervolgens te veranderen en uiteindelijk vol te kunnen houden tot jouw doel bereikt is.

Het realiseren van jouw gedroomde resultaat

Tijdens het coachtraject krijg je nieuwe inzichten en ideeën waarmee je hopelijk in actie gaat komen om jouw gewenste resultaat te verwezenlijken. Sommige zaken zie je anders dan voorheen waardoor je ruimte ervaart om andere keuzes te maken. Je ervaart zowel positieve als negatieve emoties en dat is OK, want je hebt geleerd dat deze onderdeel zijn van het leven. Je bent in balans, leeft naar jouw eigen waarden en bent in harmonie met jezelf en anderen. Je voelt je letterlijk lekker in je lijf en zorgt goed voor jezelf. Je staat in verbinding met anderen en voelt je veilig genoeg om volledig jezelf te zijn. Je handelt vanuit zelfvetrouwen en voelt waardering voor wie je bent en wat je kan.

Je hebt energie te over en geniet van het leven wat je zelf hebt vormgegeven.

 

 

“Vanuit vertrouwen en veiligheid wil ik jou ondersteunen tijdens jouw ontdekkingsreis”

Kennismakingsgesprek

Voor een succesvol coachtraject is het belangrijk dat jouw verwachtingen en mijn mogelijkheden op elkaar aansluiten. In een gratis kennismakingsgesprek mag je alle vragen stellen die je hebt en kan ik je meer vertellen over mijn werkwijze. Op die manier kan je goed bepalen of jij en ik een goede match zijn. Een goede klik is namelijk onmisbaar voor een positief coachtraject.

l

Doel bepalen

Het coachtraject start altijd met de vraag; “Wat wil ik?” Het blijkt niet altijd eenvoudig te zijn om aan te geven wat je wilt. Het is vaak makkelijker om te duiden wat je niet wilt. Echter als dit eenmaal duidelijk voor je is, dan kan ik je goed begeleiden. Het pad is nooit zonder obstakels en het is zaak om ook die goed in kaart te brengen. Graag wil ik dit samen met jou verkennen.

Coaching

Een coachtraject varieert tussen de 6 en 10 gesprekken verdeeld over een periode van 4 tot 8 maanden. Coaching is gericht op de toekomst waarin jouw doel ligt. De focus ligt niet op het verleden zoals het in therapie wel eens voorkomt. De focus ligt op actie en gedrag. Samen stellen we een plan op maat op zodat jij jouw droom kan realiseren.

Ervaringen van mijn klanten

Kiezen voor coaching is één van de best beslissingen van dit jaar geweest. Aanvankelijk zat ik lichamelijk en geestelijk niet goed in mijn vel. Dat ik mij na vijf maanden zo goed zou voelen had ik mij niet kunnen bedenken. Michell heeft hier een grote bijdrage aan geleverd. Hij is erg betrokken en zit ik goed in mijn vel en ben ik 20 kg afgeslankt.

Marieke, Grant Manager

Ik vond het prettig om te klankboarden en zonder dat ik de verwachting had, ben ik toch gaan nadenken over de gesprekken die we hebben gevoerd. Het mooie is, dat ik daar ook nog iets mee gedaan heb. Michell is prettig om mee samen te werken omdat hij onpartijdig is. Wat ik daarmee bedoel is dat hij geen eigen belang heeft en niet oordeelt over datgene wat ik inbreng. Dat is heel fijn.

Ron, eigenaar Xirius ICT

Kwaliteit leveren is voor mij enorm belangrijk. Dit waarborg ik met een certificering als ICF Associate Certified Coach bij International Coaching Federation en ik werk volgens ICF Code of Ethics. Tevens ben ik lid van BOVV en volg ik bijscholing bij Chivo, kennisinstituut voor vitaliteit en leefstijl en Intention, centrum voor leiderschap en coaching.

Ben je benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen in het behalen van jouw doelen?

Een kennismakingsgesprek is gratis en levert je gegarandeerd nieuwe inzichten op