COACHING

Bij The FlowZone is 1-op-1 coaching erop gericht om je helpen met het bereiken van een staat van flow. We werken met diverse coaches (link naar team) met elk een persoonlijke stijl, kwalificaties en ervaring. Wij beschouwen coaching als een samenwerking tussen coach en coachee. De coach vervult een faciliterende, ondersteunende en soms confronterende rol met inachtneming van veiligheid, vertrouwen en respect. De coachee werkt aan zelfgekozen doelen en zal door de vragen die de coach stelt zelf moeten nadenken. Dit kan leiden tot inzichten die op hun beurt mogelijk leiden tot ander gedrag, gevoel en of andere gedachten. Coaching is een proces waarbij je wellicht los gaat laten, andere perspectieven krijgt en bewuster wordt. Je leert meer over jezelf en wat je motiveert of tegenhoudt.

HERKENBAAR?

Je merkt het op verschillende manieren wanneer alles al een tijdje lang niet zo lekker loopt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je alleen maar bezig met dingen regelen en maar weinig of geen tijd hebt om te ontspannen. Soms krijg je ook echt wel zaken voor elkaar maar meestal heb je het gevoel dat je een achterstand moet wegwerken. Het gevoel overheerst dat je niet je optimale zelf bent en je weet dat er meer in zit. Je voelt je niet altijd even blij en daar baal je van. Hopelijk ben je lief en zorg je voor jezelf maar waarschijnlijk is dat vaker niet het geval dan wel.

WAT IS COACHING?

COACHING IS NIET;

  • Hetzelfde als therapie, advies of counseling
  • De focus ligt niet op het fixen van problemen of het geven van adviezen

COACHING IS WEL;

  • Een co-creatie relatie samen met jou voor het bereiken van jouw doelen
  • Vooruitgang is de focus, waarbij jij centraal staat in het realiseren van buitengewone resultaten.

“Eenvoudig gezegd is coaching samenwerken met iemand om te verbinden met jezelf en je omgeving, en leven anders te vorm te geven, om vervolgens in actie te komen en wat jij wilt te implementeren!”

HOE KUNNEN WE JE ONDERSTEUNEN?

Bij The FlowZone werken we met unieke coaches die allemaal hun eigen specialisme hebben. Echter wat we allemaal gemeen hebben is dat we door middel van samenwerken met jou tot het gewenste resultaat komen zonder dat wij het probleem voor je gaan oplossen. We adviseren dus niet wat je moet doen want er is maar één persoon die expert is in jouw leven en je raadt het al: Dat ben jij!

Jouw coach is iemand die door middels van vragen stellen en ondersteunende opdrachten je kan gidsen door een proces waar je op zoek gaat naar antwoorden. Onze aanpak is holistisch en zijn wij bewust dat emotie, gevoel, lichaam, gedachten en omgeving verbonden zijn met elkaar. Het allerbelangrijkste is dat er een goede klik tussen jou en jouw coach is.

WAT LEVERT 1-OP-1 COACHING OP?

  • Zelfvertrouwen
  • Helderheid
  • Betere relaties
  • Betere zelfzorg
  • Zelfkennis
  • Effectiever zijn

Een traject bestaat uit 6-10 gesprekken verspreid over 3-6 maanden. Tussendoor is er waar nodig contact via mail of telefoon. Veel van het leerproces vindt plaats buiten de coaching zelf. De periode tussen onze gesprekken neemt steeds verder toe, omdat je steeds bewuster bent en daarnaar handelt.

TESTIMONIALS

IN VERBAND MET PRIVACY WORDEN HIER SOMMIGE FOTO’S NIET GETOOND

Annet Schelling

Coaching

Michell, jij maakte het traject luchtig en duidelijk. Om het duidelijk te maken ging je de diepte in wanneer nodig. Door jou ben ik tot het inzicht gekomen dat ik niet altijd even gedisciplineerd leef en dat ik daarom niet alle doelen die ik mezelf stel haal. Je liet me dit op een zeer charmante wijze inzien. Dank je wel daarvoor. 

Marnix A.

Coaching

Michell was in staat om mij de juiste vragen te stellen en daarmee mij een spiegel voor te houden. Hij heeft mij vooral zelfinzicht gebracht. Gesprekken verliepen in goede en open sfeer, waarin ik volledig mijzelf kon zijn. Michell weet de juiste vragen te stellen om je tot zelf waardevolle inzicht te brengen.

Steven K.

Coaching

Michell is prettig in omgang, creëert een veilige omgeving om open te kunnen praten. Hij zet je aan het werk en aan het denken. reflecteert en toetst steeds goed of de coaching voldoet aan verwachting. Wat fijn werkte was de ruimte die je krijgt van hem, de spiegel die hij je voorhoudt en zonder verwachtingen en verplichtingen coacht.